Plaćanje i dostava

Plaćanje i dostava

UVJETI PLAĆANJA

Način plaćanja preko stranice www.lipstick.hr, je isključivo pouzećem.

PLAĆANJE POUZEĆEM

Robu plaćate dostavljaču prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje dostavljaču moguće je samo novcem u gotovini. Sugeriramo, da je dobro imati pripremljen točan iznos kako bi primopredaja bila brža.

Narudžba se smatra zaprimljenom u trenutku kada www.lipstick.hr elektroničkim putem zaprimi narudžbu, odnosno po prihvatu ponude.

U trenutku kada je narudžba zaprimljena, www.lipstick.hr će elektronskim putem u obliku e-maila obavijestiti kupca o tome da je narudžba zaprimljena odnosno da je proizvod uspješno naručen. Proizvod će biti otpremljen dostavnoj službi u roku od 2 radna dana. Naručeni proizvodi otpremaju se i dostavljaju se kupcu u skladu s Uvjetima dostave.

 

OBAVIJEST O ZAPRIMLJENOJ NARUDŽBI I ISPORUCI

Ukoliko Kupac ne dobije elektronsku obavijest na e-mail adresu o zaprimljenoj narudžbi sugerira se provjeriti:

 • Je li poruka u Junk/Spam folderu
 • Je li mailbox pun
 • Nalaze li se artikli u košarici nakon prijave na stranicu web link (ako nisu u košarici, potrebno je ponoviti proces naručivanja)
 • Je li e-mail adresa prilikom ispunjavanja narudžbe ispravno napisana.

 

Nakon što je na proizvod na skladištu zapakiran i predan ovlaštenoj dostavnoj službi, ista će o tome obavijestiti Kupca.

 

DODATNO

Ugovorena kupoprodajna cijena uključuje PDV te je izražena u hrvatskim kunama.

Napominjemo da je sredstvo plaćanja u Republici Hrvatskoj hrvatska kuna te Kupac plaća trošak konverzije valuta.

 

POTVRDA NARUDŽBE

Kada realizirate narudžbu, primit ćete e-mail s potvrdom o narudžbi uz koju će biti priloženi Opći uvjeti poslovanja koji su vrijedili u trenutku zaključenja narudžbe kao i Obrazac za jednostrani raskid ugovora.

 

Ugovor između Ponuditelja (web stranice www.lipstick.hr) i Korisnika usluga (Vas) sklopljen je kada Ponuditelj primi obavijest u obliku elektroničke pošte putem e-maila o prihvaćanju naše ponude Korisnika usluga. Nakon što ste realizirali narudžbu, primit ćete e-mail s potvrdom o narudžbi. Ukoliko kupac ne dobije elektronsku obavijest na e-mail adresu o zaprimljenoj narudžbi sugerira se provjeriti:

 • Je li poruka u Junk/Spam folderu
 • Je li mailbox pun
 • Nalaze li se artikli u košarici nakon prijave na stranicu web link (ako nisu u košarici, potrebno je ponoviti proces naručivanja)
 • Je li e-mail adresa prilikom ispunjavanja narudžbe ispravno napisana.

 

Ukoliko www.lipstick.hr nije u mogućnosti isporučiti proizvod u roku od 2 radna dana, u tom slučaju obavijestit će kupca radi dogovora o novom roku otpreme. U tom slučaju, kupac ima pravo i na raskid Ugovora.

 

Potvrda o narudžbi sadržava sljedeće informacije:

Broj narudžbe

Datum narudžbe

Popis i cijene naručenih proizvoda

Iznos dostave

Ukupan iznos za naplatu

Adresa za naplatu i adresa dostave

Kontakt podaci www.lipstick.hr

 

RAČUN

Račun za narudžbu dostavljamo u pošiljci zajedno s kupljenim proizvodom.

Račun sadržava sljedeće informacije:

 • podatke o firmi MV projekt tim
 • način plaćanja
 • cijene artikla i dostave
 • kontakt podaci.

 

R1 RAČUN

Ukoliko želite R1 račun prilikom ispunjavanja obrasca s podacima dostupna je kućica za označavanje koju je potrebni označiti ukoliko želite R1 račun. Tada se otvara dodatni obrazac kojeg je potrebno ispuniti kako bi Vam R1 račun mogao biti izdan.

 

UVJETI DOSTAVE

PODRUČJE DOSTAVE

MV projekt tim, dostavu vrši na cijelo područje Republike Hrvatske. Dostavu naručenih paketa izvršava izabrana dostavna  služba (Hrvatska pošta), odnosno treća strana na koju MV projekt tim ne može utjecati. MV projekt tim zadržava pravo odabira dostavne službe.

Raspoloživost te vremena dostave možete pogledati na sljedećim linkovima našeg dostavnog partnera:

https://www.posta.hr/paket24/5286 .

CIJENA DOSTAVE

Trošak dostave plaća kupac, a u cijenu je uključeno i pakiranje proizvoda.

Prilikom narudžbe, za sve Kupce na www.lipstick.hr, trošak dostave iznosi 35,00 kn.

Cijena dostave bit će izražena uz cijenu naručenih proizvoda prije završetka procesa narudžbe na stranici „Košarica“ i „Stranica naplate“.

VRIJEME OTPREME I DOSTAVE/ISPORUKE POŠILJKE

Sve narudžbe zaprimljene radnim danom do 11:00 sati obrađujemo isti dan kako bi u većini slučajeva naručen proizvod isti dan bio predan (otpremljen) dostavnoj službi. Narudžbe zaprimljene nakon 11:00 sati (osim petkom) predajemo sljedećeg dana, dok se narudžbe od petka nakon 11:00 sati otpremaju ponedjeljkom. Ponedjeljkom obrađujemo i narudžbe pristigle tijekom subote i nedjelje.

Imajte na umu da navedeno vrijeme otpreme vrijedi u većini slučajeva, ali to ne mora biti pravilo.

Vrijeme otpreme ovisi o raspoloživosti robe. Ukoliko www.lipstick.hr nije u mogućnosti isporučiti proizvod u roku od 2 radna dana, u tom slučaju obavijestit će Kupca radi dogovora o novom roku otpreme. U tom slučaju, Kupac ima pravo i na raskid Ugovora.

Odmah dostupni proizvodi obično su dostavljeni u roku od 2 do 5 radnih dana. Navedeno vrijeme dostave postavljeno je od strane dostavne službe, tako da www.lipstick.hr ne može garantirati da će pošiljka biti dostavljena pravodobno. Nažalost, nismo u mogućnosti utjecati na daljnju brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu, nastale od strane dostavne službe. Vrijeme isporuke za otoke duže je za nekoliko radnih dana.

Proizvodi će biti zapakirani na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

MV projekt tim prije svake otpreme proizvoda provjerava ispravnost naručenog proizvoda.

 

PRIJEM POŠILJKE

Prilikom preuzimanja pošiljke, Kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Također, za svaku pošiljku, primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju.

Obavezujemo se da ćemo Vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste Vaše podatke ispunili u potpunosti točno i istinito.

NOVOST!

Hej, nedavno smo ažurirali naše Opće uvjete poslovanja pa te molimo da ih pročitaš prije nastavka korištenja stranice lipstick.hr.